Referenties

Referenties YogaZone

Program Designer en Manager Saskia Trienen – TSM Business School
Onze klanten hebben binnen de onderwijsprogramma’s vaak een vraag om vernieuwende, vitaliteit bevorderende werkmethodes. Daarvoor gebruikt TSM Business School diverse docenten die creatieve workshops verzorgen. Stephany verzorgt regelmatig yogalessen voor onze maatwerk opleidingsprogramma’s en de reacties die wij ontvangen zijn zeer positief. Stephany is een vakvrouw, in staat een groep te enthousiasmeren voor gezond leven en werken. Ze brengt haar passie over zonder opdringerig te zijn. Ze zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen.Haar werkwijze is eenvoudig en doeltreffend, haar wijze van lesgeven is professioneel en servicegericht. Er is ruimte voor humor, tegelijkertijd gaat de trein door en wijkt Stephany niet af van haar programma en blijft de mensen 100% betrokken houden. De sportievelingen (zelfs topsporters) geven na afloop aan dat het een strakke, pittige en fijne work-out was en de minst sportieve deelnemers geven aan dat het leuk was en voor herhaling vatbaar. Veel van onze cursisten hebben op deze manier de weg gevonden naar Stephany haar vorm van Yoga. Deelnemers zijn altijd verrast… geen meditatie op een matje, maar een gebalanceerde sessie die je echt voelt! Ik als programma manager merk dat ik na de yogales de groep als fris en meer gefocust ervaar.
Met andere woorden: een vakvrouw met passie die het docentschap van nature waarmaakt.

Jane Ramdien – Beleidsmedewerker Nationale Nederlanden
Hoewel Yoga een eeuwenoude traditie is en ik al heel lang geleden hierover heb gehoord, heeft dit echt impact gehad voor mij op het moment toen ik in aanraking kwam met de lessen van Stephany bij Nationale Nederlanden. Hoewel ik weet dat er vele Yogavormen zijn, heb ik me nooit hierin kunnen verdiepen. Dit was voor mij ook niet nodig, want de wijze waarop Stephany de lessen geeft, vind ik al aangenaam en prettig en haal ik het optimale voor mezelf eruit.

Omdat ik nog al een druk dagelijks leven heb, een stressvolle baan als Controller en ook nog sociaal bewogen privé, kom ik er zelf niet aan toe om de lichaamsoefeningen thuis te doen. Ik stel het des te meer op prijs om wel de lessen regelmatig te blijven volgen. Tijdens de lessen doen we allerlei lichaamsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het is ongelooflijk om te beseffen wat er allemaal niet aan lichaamsbeweging mogelijk is. En ook nog om te ervaren dat deze oefeningen direct effect hebben op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Je leert je eigen lichaam kennen en verlegt steeds grenzen voor je zelf. Het is gewoon heel bijzonder om deze mogelijkheid aangeboden te krijgen en uiteraard vind ik het belangrijk om het van de juiste persoon (lees energie) te krijgen. BIj Stephany wordt er niet haastig gedaan, je krijgt persoonlijke aandacht en zeker met geduld.

Ik kan blijven schrijven wat Yoga met mij doet… Maar het beste is om het zelf te ervaren….

Kortom ik ben blij deze gelegenheid te mogen hebben en voor mij geldt: ” ik wil oud worden met de Yogalessen van Stephany…”

Daphne van der Linde – ING Investment Management, Applications Consultant
Voordat ik aan Iyengar Yoga deed had ik regelmatig last van nek-, arm- en schouderklachten door mijn (kantoor) werk. Sinds ik regelmatig yoga lessen volg, behoren deze klachten tot de verleden tijd. In de les bouw je over je hele lichaam kracht op en werk je aan je balans en lenigheid. De oefeningen zijn vaak best pittig, waardoor je je goed moet concentreren en je dus je dagelijkse dingen even vergeet. Ik had voorheen niet gedacht dat je van Yoga kon gaan zweten! Na de les voel je dat je weer extra energie hebt. Bovendien word je zichtbaar mooier gespierd! Elke houding wordt stap voor stap uitgelegd, met veel persoonlijke aandacht, dus je kunt het eigenlijk niet verkeerd doen.