Bedrijfsyoga Workshops

Yogaworkshop op maat voor bedrijven

YogaZone verzorgt diverse bedrijfsyoga workshops en geheel verzorgde trainingen op locatie en kantoor.

Enige voorbeelden van de soorten yogaworkshops:

Workshop – 1,5 uur
Een kennismaking met bedrijfsyoga op het werk. Met een inspirerende presentatie leer je verschillende technieken en oefeningen op kantoor toepassen. Je wordt je bewust van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en ervaart zelf hoe je deze door bewegen op werk positief kunt beïnvloeden.

Impressie workshop Boskalis juli 2013, hotel Mooirivier te Dalfsen.

Eenmalig Groep- of Bedrijfstraining – 1 of meerdere uren
YogaZone ‘Groeps- en Bedrijfstraining’ is een intensieve training waarbij je samen leert om verschillende bedrijfsyoga-oefeningen, technieken en richtlijnen doelgericht toe te passen en te integreren in je werk en privé. Aangevuld met theorie, tips en richtlijnen voor stresspreventie, bewuste leefwijze en betere gezondheid op het werk.

Groepstraject – 1 uur per week
Wekelijks komt een trainer naar het bedrijf om daar bedrijfsyoga sessies aan te bieden. Door regelmatig yoga te beoefenen word je gezonder, evenwichtiger en authentieker. Gezonde medewerkers ervaren minder stress en zijn minder ontvankelijk voor houding- en spierklachten.

Individueel Traject – 1 uur per week
Individuele begeleiding is een persoonlijke benadering waarbij je werkt aan specifieke wensen of thema’s. In deze 1-op-1 situatie is de trainer tijdens de bedrijfsyoga workshop in staat zijn aandacht en kennis over bewegen en ontspannen op het werk volledig op je af te stemmen.

Evenement – 8 uur / eenmalig / geheel verzorgd
Een geheel verzorgde inspiratiedag met ontvangst, seminar, lunch en diner. Een ervaring bestaande uit diverse yoga onderdelen aangevuld met yogaonderdelen die passen in de filosofie van Iyengar Yoga. Dit evenement wordt aangeboden op een bijzondere en inspirerende locatie.

Mixed Yoga Event – 1 dag 8 uur geheel verzorgd.
Dit event biedt de mogelijkheid met verschillende soorten van bedrijfsyoga kennis te maken. Bij de ene vorm van yoga ligt de nadruk op het fysieke gedeelte en weer een andere vorm focust voornamelijk op meditatie en ademhaling. Naar aanleiding van deze dag besluiten deelnemers vaak om meer te gaan doen met yoga en lifestyle.

De bedrijfsyoga trainingen worden altijd begeleid door een professionele en internationaal gecertificeerde docent.